Atletico MG - Flamengo

Brezilya Serie A
04 Temmuz, 03:30 TR Saati


Atletico MG

Form: GMMBGB

Atlético Mineiro, Serie A'da Atlético Goianiense'ye karşı 1-1 berabere kaldıktan sonra bu maça çıkıyor.

O maçta Atlético Mineiro %68 topa sahip olma oranı yakaladı ve takımın 6'sı isabetli olmak üzere 15 gol girişimi oldu. Atlético Mineiro için gol atan tek oyuncu Paulinho (23 ') idi. Öte yandan Atletico Goianiense, 6'sı hedefe isabet eden 12 şut çekti. Luiz Fernando (11 '), Atlético Goianiense için gol attı.

Atlético Mineiro'nun yer aldığı son altı maçta, her iki takım için toplam 20 gol kaydedildi (maç başına ortalama 3.33 gol) ve bunların 8'i Atletico Mineiro'dan geldi.


Atlético Mineiro'nun son istatistikleri:


  • Evlerinde oynadıkları önceki 2 lig maçında yenilmediler.
  • Ligde oynadığı son 4 maçta evinde galibiyet alamadı.

Flamengo

Form: GBGGMG

Flamengo, son maçında Cruzeiro'ya karşı 2-1'lik Serie A galibiyetinin ardından bu karşılaşmaya çıkacak.

O maçta Flamengo %47 topa sahip olmayı başardı ve 3'ü isabetli olmak üzere 7 şut çekti. Flamengo için golcüler Pedro (16 ') ve Fabrício Bruno (65') idi. Cruzeiro kaleye 14 şut çekti ve bunlardan 5'i hedefe isabet etti. Matheus Pereira (38 '), Cruzeiro'nun golcüsüydü.

Flamengo, son 6 maçında 13 gol atarak son zamanlarda kale önünde epey başarı elde etti. Teknik direktörleri Adenor Tite bunu olumlu bir işaret olarak kabul etse de, Flamengo'nun arka tarafta kendi sorunları vardı. Aynı maçların 5'inde de gol yedi.


Kafa Kafaya

19/06/2022 tarihine kadar uzanan önceki kafa kafaya maçlarına bakıldığında; her iki takımın da 3'er kez galip geldiğini görebiliriz. Bu maçlarda iki taraf arasında toplam 14 gol atıldı. Bunlardan 8'i Galo'ya ve 6'sı Fla'ya aitti. Maç başına ortalama gol sayısı ise 2.33'dü.

İkilinin yer aldığı bir önceki lig maçı 29/11/2023 tarihinde oynandı ve skor Flamengo 0-3 Atletico Mineiro olarak bitti.

O zaman Flamengo, %58 topa sahip olmayı başardı ve 4'ü hedefe isabet eden 19 gol girişiminde bulundu. Öte yandan Atlético Mineiro, 6'sı hedefe isabet eden 11 şut çekti. Paulinho (8 '), Edenílson (47 ') ve Rubens (82 ') gol atan isimlerdi. Hakem ise Ramon Abatti'ydi.


Takım Haberleri: Atletico MG

Rubens (Dizdeki bağ iltihabı) ve Otávio (Hamstring yaralanması) bu maçta oynamayacak. Ceza alan ve bu nedenle oynamaya uygun olmayan oyuncular ise; Hulk ve Igor Gomes'tir.


Takım Haberleri: Flamengo

Flamengo teknik direktörü Adenor Tite şu anda azaltılmış takım seçenekleriyle mücadele etmek zorunda. Everton (Kalça fleksör problemleri) ve Igor Jesus (Ayak bileği yaralanması) bu maçta yer alamayacak oyunculardır.


Maç Tahmini

Flamengo ve Atlético Mineiro'nun bu maçta gol atabilecek kapasitede olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple 1:1'lik beraberliğin de oldukça muhtemel olduğunu düşünüyoruz.


Bu maç için en iyi bahis oranları nelerdir?

Atletico MG 2.66, Beraberlik 3.30 ve Flamengo 2.60 oranla yerini aldı. Beraberlik seçiminin kazanması durumunda epey güzel bir kazanç elde etmeniz muhtemel görünüyor.


Maç Tahmini: 1-1




DAHA FAZLA