Frosinone - Udinese

Serie A
26 Mayıs, 21:45 TR Saati


Frosinone

Form: BBGBMG

Serie A' da Monza, evinde konuk ettiği Frosinone'ye 0:1'lik skor ile mağlup olmuştu.

Bu maçta Frosinone topa çok az bir oranda sahip oldu ve 16 şut çekerek 5 kez isabetli şut kaydetti. Frosinone takımı adına tek gol atan oyuncu ise Walid Cheddira (9') olmuştu. Monza ise bu maçta 14 şut denemesi yaptı ve sadece 2 kez başarılı isabet sağladı.

Frosinone'nin son maç istatistikleri

Frosinone'nin oynadığı son maçlara baktığımızda, karşılaşmalarda çok az gol atıldığını görebilmekteyiz.

Ev sahibi Frosinone'nin rakip, Udinese karşısında son 3 lig maçında kazanamadığı istatistiklere yansımış durumda.


Udinese

Form: MMBBGB

İtalya Serie A'da Empoli ile Udinese karşı karşıya gelmişti. Mücadelede 1'er gol atıldı ve maç 1:1'lik skor ile berabere tamamlandı.

Bu maçta Udinese, topa %47 oranında sahip oldu ve 8 şut çekerek 2 kez isabetli şut vuruşu yaptı. Udinese adına gol atan tek oyuncu Lazar Samardžić (104') olmuştu. Empoli takımı ise 4 kez şut çekti ve sadece 1 kez isabetli şut kaydetti. Empoli adına golü atan tek oyuncu ise M'Baye Niang (90') oldu.

Udinese'nin son maç istatistikleri

Udinese son 6 maçının 5'inde kendi kalesinde tam 6 gole izin verdiğini görmekteyiz.

Udinese son 6 maçının 5'inde kendi kalesinde tam 6 gole izin verdiğini görmekteyiz.


Kafa Kafaya

İki takım arasındaki son maçta Udinese sahasında ağırladığı Frosinone ile 0:0'lık skor ile berabere kalmıştı.

Bu maçta Udinese, topa %47 oranında sahip oldu ve tam 12 şut denemesi yaparak 6 kez isabetli şut çekti. Frosinone ise bu karşılaşmada 12 şut denemesi yaptı ve 2 kez isabetli şut kullandı.

Maçın hakemi ise Marco Guida olmuştu.


Takım Haberleri: Frosinone

Sergio Kalaj, Stefano Turati ve Anthony Oyono bu maçta forma şansı bulmayacak.

Frosinone'nin ise maça Michele Cerofolini, Pol Lirola, Simone Romagnoli, Caleb Okoli, Nadir Zortea, Enzo Barrenechea, Marco Brescianini, Emanuele Valeri, Matias Soule, Abdou Harroui ve Walid Cheddira oluşan bir kadro ile başlaması ve 3-4-2-1 diziliş sistemini kullanarak mücadele etmesi bekleniyor.


Takım Haberleri: Udinese

Marco Silvestri, Gerard Deulofeu, Florian Thauvin, Sandi Lovric ve Enzo Ebosse kadroda yar almayacak.

Udinese'nin Maduka Okoye, Nehuén Pérez, Jaka Bijol, Thomas Kristensen, Kingsley Ehizibue, Walace, Martín Payero, Hassane Kamara, Lazar Samardzic, Roberto Pereyra ve Lorenzo Lucca ile sahada yer alması ve 3-4-2-1 diziliş sistemi ile maçta mücadele etmesi öngörülüyor.


Maç Tahmini

Udinese'nin düşük bir tempo ile maça başlaması ve kontra ataklar ile gol fırsatları yaratması bekleniyor. Frosinone'nin ise kanatları iyi kullanması ve gol fırsatları yaratarak rakip üstünde baskı yaratması öngörülüyor. Maç sonunda ise Frosinone'nin süpriz bir gol bularak 1:0'lık bir skor ile kazanacağını tahmin etmekteyiz.


Bu maç için en iyi bahis oranları nelerdir?

Tempobet'in bu maça özel olarak sunduğu en yüksek oranlara baktığımızda, Frosinone'nin kazanması için 2.55 oran, Beraberlik seçeneği için 3.15 oran ve Udinese'nin galip gelmesi için tam 3.20 oranın sunulduğunu görmekteyiz.


Maç Tahmini: 1-0




DAHA FAZLA