Getafe - Atletico Madrid

La Liga
15 Mayıs, 23:00 TR Saati


Getafe

Form: MBBGMM

Getafe, La Liga'da son olarak Cádiz'e karşı aldığı 1-0'lık yenilginin ardından bu sefer daha iyi bir performans sergilemek isteyecektir.

O maçta Getafe, %55 topla oynama oranına sahipti ve kaleyi bulan 10 şutu vardı, bunların 4'ü isabetliydi. Cadiz ise kaleye 13 şut çekti ve bunlardan 6'sı kaleyi buldu, golü Rubén Alcaraz (35') attı.

Getafe'nin yer aldığı son 6 karşılaşmanın 5'inde maç başına 3'ün altında gol atıldı. Bu maçlarda rakip takımlar toplam 5 gol atarken, Getafe ise 4 gol buldu.

Maç öncesi istatistikler gösteriyor ki Getafe, ligdeki son 22 maçında Atletico Madrid'e karşı kazanamadı ve son 3 lig maçında evinde galibiyet alamadı. Bu can yakıcı olmalı...


Atletico Madrid

Form: GMMGGG

Atletico Madrid, bir önceki maçında Celta Vigo'yu 1-0 mağlup ederek La Liga'da elde ettiği galibiyetin ardından bu maça çıkıyor.

O maçta Atletico Madrid, %56 topa sahip olma oranı ile oynadı ve 21 gol girişiminde bulundu, bunların 8'i kaleyi buldu. Takımı adına skor tabelasındaki tek oyuncu Rodrigo De Paul'du (84'). Celta Vigo ise 6 şut denedi ve 2'si kaleyi buldu.

Atletico Madrid, son 6 maçının 5'inde toplam 9 gol yedi, savunmada mükemmel olmaktan çok uzak olduğu belli. Bu eğilimin bir sonraki maçta da devam edip etmeyeceğini görmek ilginç olacak.

Önceki sonuçlara göre Atletico Madrid, Getafe ile deplasmanda oynadığı son 10 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. Gerçekten etkileyici...


Kafa Kafaya

İki takımın 13/03/2021 tarihine kadar olan geçmiş karşılaşmalarına baktığımızda, Getafe'nin 0, Atletico Madrid'in 3 galibiyet aldığını, berabere biten maç sayısının ise 3 olduğunu görüyoruz. Bu karşılaşmalarda Getafe 8 ve Atletico Madrid 13 gol olmak üzere toplam 21 gol attı, bu da maç başına 3.5 gol ortalaması anlamına geliyor.

Taraflar arasındaki son lig karşılaşması, 19/12/2023 tarihinde oynandı ve Atletico Madrid 3-3 Getafe beraberliği ile sonuçlandı. Bu maçta Atletico Madrid, %41 topa sahip olma oranına sahip oldu ve 4'ü isabetli olan 8 şut çekti, goller Antoine Griezmann (44', 69') ve Álvaro Morata (63') tarafından atıldı. Diğer tarafta Getafe, 29 gol girişiminde bulundu ve 9'u isabetli oldu, golleri Borja Mayoral (53', 93') ve Óscar Rodríguez (87') kaydetti.

Hakem José Luis Munuera Montero idi.


Takım Haberleri: Getafe

Mauro Arambarri, çapraz bağ ameliyatı; Borja Mayoral ise menisküs sakatlığı sebebiyle teknik direktör José Bordalás için uygun değil.

Getafe'nin bu maçta 5-4-1 sistemini kullanacağını ve David Soria, José Ángel Carmona, Djené Dakonam, Gastón Álvarez, Diego Rico Salguero, Fabricio Angileri, Mason Greenwood, Yellu Santiago, Luis Milla, Nemanja Maksimovic ve Jaime Mata'yı ilk 11'de başlatabileceğini düşünüyoruz.


Takım Haberleri: Atletico Madrid

Teknik direktör Diego Simeone'nin, sakatlıktan tamamen arınmış bir kadrosu olduğu için bu maç öncesinde hiçbir kondisyon endişesi bulunmuyor.

Atletico Madrid'in, Jan Oblak, Stefan Savic, Axel Witsel, Mario Hermoso, Cesar Azpilicueta, Marcos Llorente, Koke, Samuel Dias Lino, Rodrigo Riquelme, Ángel Correa ve Antoine Griezmann'dan oluşan 3-5-2 sistemini tercih edebileceğini düşünüyoruz.


Maç Tahmini

Çekişmeli bir maç olacağını ve Atletico Madrid'in rakibine karşı en az 1 gol atabileceğinizi düşünüyoruz. 90 dakikanın sonunda Atletico Madrid'in zorlu bir mücadeleden 0-1'lik galibiyetle ayrılmasını bekliyoruz.

Bakalım neler olacak...

Bu nedenle, maçın berabere bitebileceğini düşünüyoruz. Bu doğrultuda 90 dakikanın sonunda 1-1'lik bir beraberlik olacağını tahmin ediyoruz.


Bu Maç İçin En Yüksek Oranlar Nelerdir?

Maç sonucu bahsine sunulan oranlara bakacak olursak, Getafe'ye 4.50, beraberliğe 3.60, Atletico Madrid'in kazanan olacağına ise 1.92 ile en iyi oranları Tempobet sunulduğunu görüyoruz.

Toplam Gol 3.5 Alt bahsine sunulan 1.25 oranı da kombine kuponlarınıza ekleyebilirsiniz.

Maç Tahmini: 0-1



DAHA FAZLA