Girona FC - Villarreal CF

La Liga
14 Mayıs, 23:00 TR Saati


Girona FC

Form: GMGGGB

Girona FC, Alaves karşısında aldığı 2-2'lik La Liga beraberliğinin ardından bu sefer daha iyi bir sonuç almak isteyecektir.

O maçta Girona, topa %65 oranında sahip oldu ve kaleye 15 şut çekti, bunların 5'i kaleyi buldu. Takımı adına golleri Eric García (4') ve Yangel Herrera (44') kaydetti. Rakip Alaves ise 14 şut denedi ve 8'i kaleyi buldu, Jon Guridi (12', 90') golü atan oyuncu oldu.

Girona FC'nin oynadığı son 6 maçın 5'inde maç başına ortalama 3 veya daha fazla gol görüldü, rakip takımlar bu maçlarda 10 gol atarken, Girona toplamda 16 gol attı. Bu eğilim tekrarlanacak mı yakında göreceğiz.

Ayrıca bu karşılaşma öncesinde Girona, evinde oynadığı son 13 lig maçında yenilmedi. Gerçekten etkileyici...


Villarreal CF

Form: MBGGMG

Villarreal, son lig maçında Sevilla'yı 3-2 mağlup etmesinin ardından bu maça çıkacak.

O maçta Villarreal, %59 topa sahip olma oranına sahip oldu ve 7'si kaleyi bulan 25 şutla oynadı, golcüler Alexander Sørloth (30', 90') ve Yerson Mosquera (84') oldu. Diğer tarafta Sevilla, 8 şut denemesi yaptı ve 4'ü kaleyi buldu. Sevilla'nın gollerini Youssef En-Nesyri (26', 44') kaydetti.

Villarreal, son 6 maçının tamamında gol atmayı başardı ve toplam 10 gol kaydetti, bu süre zarfında yediği gol sayısı ise 9.

Ayrıca Villarreal, son 3 lig maçında Girona'ya karşı deplasmanda mağlup olmadı.


Kafa Kafaya

Tarafların 14/04/2019 tarihine kadar olan son karşılaşmalarına baktığımızda, Girona FC'nin 1, Villarreal'in ise 5 galibiyet aldığını, berabere biten maçın ise olmadığı görülüyor.

Bu maçlarda iki taraf arasında toplam 12 gol atılırken, bunların 3'ü Girona, 9'u ise Villarreal tarafından yaratıldı, bu da maç başına ortalama 2 gol anlamına geliyor.

İki takımın ligdeki son karşılaşması, 27/09/2023 tarihinde oynandı ve Villarreal 1-2 Girona FC şeklinde sonuçlandı. Bu karşılaşmada Villarreal, %53 topa sahip olma oranına sahip oldu ve 14 gol girişiminde bulundu, bunların 3'ü isabetli oldu. Skor tabelasındaki tek oyuncu Dani Parejo (49') idi. Girona ise kaleye 17 şut çekti ve bunların 5'i isabetli oldu, Artem Dovbyk (56') ve Eric García (61') golleri attı.

Karşılaşmanın hakemi José María Sánchez Martínez'di.


Takım Haberleri: Girona FC

Teknik direktör Míchel Sánchez Muñoz'un eksiksiz bir oyuncu grubundan endişe etmesi gereken sadece bir kondisyon sorunu var; Cristhian Stuan, bilinmeyen sakatlıktan dolayı oynamayacak.


Takım Haberleri: Villarreal

Villarreal teknik direktörü Marcelino García Toral, oyuncu seçeneklerinin azalmasıyla uğraşmak zorunda. Juan Foyth, omuz sakatlığı; Yéremy Pino, çapraz bağ ameliyatı; Denis Suárez ise tendon kopması sebebiyle düşünülemeyen isimler.


Maç Tahmini

Bize öyle geliyor ki Girona muhtemelen çok sayıda şansı gole çevirecek. Villarreal, rakibi karşısında gol atmakta zorlanabilir ama yine de skor tabelasına girme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyoruz. Maçın sonunda Girona için 3-1'lik bir galibiyet öngörüyoruz.


Bu Maç İçin En Yüksek Oranlar Nelerdir?

Girona'nın galibiyetine 1.90, beraberliğe 4.35, Villarreal'in kazanan olacağına ise 3.80 ile maç sonucu bahsine en yüksek oranlar şu anda Tempobet'te sunuluyor.

Bunun yanında Toplam Gol 3.5 Alt bahsine sunulan 1.80'lik dev oranı tekli ve kombine kuponlarınıza değerlendirebilirsiniz.

Toplam Gol 3.5 Alt bahsine sunulan 1.25 oranı da kombine kuponlarınıza ekleyebilirsiniz.

Maç Tahmini: 3-1



DAHA FAZLA