İskoçya - Portekiz

UEFA Uluslar Ligi, Grup A
15 Ekim, 21:45 TR Saati


İskoçya

Form: MBMMMM

İskoçya, önceki maçta Hırvatistan’a karşı aldığı 2-1’lik Uluslar Ligi mağlubiyetinden sonra toparlanmayı hedefliyor. O maçta, İskoçya %49 topa sahip oldu, 8 şut çekti ve 2’si isabetliydi. İskoçya adına tek gol Ryan Christie’den (33') geldi. Hırvatistan ise 17 şut çekti ve 6’sı isabetliydi. Hırvatistan adına golleri Igor Matanović (36') ve Andrej Kramarić (70') attı.

Son dönemde İskoçya’nın kalesini gole kapatmakta zorlandığı görülüyor. Son 6 maçlarının tamamında gol yediler ve bu süreçte toplamda 14 gol gördüler.


Portekiz

Form: MBBGGG

Portekiz, önceki maçında Polonya’yı 1-3 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. O maçta, Portekiz %63 topa sahip oldu, 18 şut çekti ve 6’sı isabetliydi. Portekiz adına Bernardo Silva (26') ve Cristiano Ronaldo (37') goller kaydetti. Polonya için Piotr Zieliński (78') gol attı, ayrıca Jan Bednarek (88' kendi kalesine) bir golle skora katkı yaptı.

Portekiz savunması son dönemde oldukça etkili performanslar sergiledi. Son 6 maçlarında sadece 4 gol yediler ve bu süreçte 6 gol attılar. Ancak bu istikrarı İskoçya karşısında devam ettirip ettiremeyeceklerini görmek için beklemek gerekecek.


Kafa Kafaya

Bu iki takım arasındaki son lig maçı, 08/09/2024 tarihinde oynanmış ve Portekiz, İskoçya’yı 2-1 mağlup etmişti. Maçın hakemi Maurizio Mariani idi.


Takım Haberleri: İskoçya

İskoçya menajeri Steve Clarke, tamamen sağlıklı bir kadroya sahip olmasından memnun ve herhangi bir sakatlık sorunu bulunmuyor.


Takım Haberleri: Portekiz

Portekiz menajeri Roberto Martínez de aynı şekilde sakatlık sorunu yaşamıyor ve tam kadro ile maça hazırlanıyor.


Maç Tahmini

Bu maçta İskoçya'nın, Portekiz savunmasını aşmakta zorlanacağını ve Portekiz’in bir gol bularak maçı önde tamamlayacağını düşünüyoruz. 90 dakika sonunda Portekiz’in 0-1’lik galibiyetiyle maçı kazanmasını bekliyoruz.

Uzmanlarımız bu maçta 3.5 gol altı olacağını tahmin ediyor.


Bu maç için en iyi bahis oranları nelerdir?

Portekiz galibiyeti: 1.66, Beraberlik: 4.50, İskoçya galibiyeti: 5.10 oranlarıyla Tempobet, bu önemli maç için en iyi oranları sunuyor.


Maç Tahmini: 0-1




DAHA FAZLA