Lille - Nice

Ligue 1
19 Mayıs, 22:00 TR Saati


Lille

Form: GGMGMG

Lille, Nantes karşısında elde ettiği 1-2'lik Ligue 1 başarısının ardından tekrar kazanmayı umuyor.

O maçta Lille, %71 topa sahip olma oranına sahip oldu ve 3'ü kaleyi bulan 12 şut çekti, takımı adına golü Jonathan David (8', 11') attı. Nantes ise kaleye 9 şut çekti ve 5'i isabetli oldu, golü Matthis Abline (54') kaydetti.

Son zamanlarda Lille'in gol yemediği pek görülmedi ve önceki 6 karşılaşmasının 5'inde 8 gol yedi, aynı eğilimin burada da devam edip etmeyeceğini görmek ilginç olacak.

Ayrıca Lille, son 3 lig maçında Nice'i yenemedi.


Nice

Form: BGBGGM

Ligue 1'de Paris Saint-Germain'e karşı oynadığı son maçta mağlup olan Nice, bu kez daha iyi bir sonuç almayı umacak.

O maçta Nice, %36 topa sahip olma oranına sahip oldu ve 4'ü kaleyi bulan 12 şutla oynadı, takımı adına gol atan tek oyuncu Mohamed-Ali Cho (32') oldu. Paris Saint-Germain ise 11 kez kaleyi yokladı ve bunların 4'ü isabetli oldu, golleri Bradley Barcola (18') ve Yoram Zague (23') kaydetti.

Nice, son 6 maçında toplam 10 kez rakip fileleri havalandırdı ve maç başına 1.67 gol ortalaması yakaladı. Ayrıca önceki sonuçlara göre Nice, son 2 lig maçında Lille ile deplasmanda oynadığı maçlarda yenilmedi ve deplasmanda oynadığı son 4 lig maçında kaybetmedi.


Kafa Kafaya

İki takım arasında, 01/05/2021 tarihine kadar oynanan son karşılaşmalar incelendiğinde Lille'in 2, Nice'in 3 galibiyet aldığı, beraberlik sayısının ise 1 olduğu görülüyor. Bu maçlarda toplam 16 gol atılırken, bunların 7'si Lille, 9'u ise Nice tarafından atıldı, bu da maç başına 2.67'lik bir gol ortalaması anlamına geliyor.

Taraflar arasındaki son lig müsabakası, 11/08/2023 tarihinde oynandı ve 1-1 beraberlikle sonuçlandı. O gün Nice, %40 topa sahip olma oranına sahip oldu ve 3'ü isabetli olan 8 gol girişiminde bulundu, skor tabelasındaki tek oyuncu Gaëtan Laborde (18') idi. Lille ise 12 gol girişiminde bulundu ve 5'i isabetli oldu, golü Bafodé Diakité (94') kaydetti.

Maçın hakemi Benoît Bastien'di.


Takım Haberleri: Lille

Teknik direktör Paulo Fonseca'nın sağlıklı grubu sayesinde endişelenmesi gereken sadece bir kondisyon sorunu var; Samuel Umtiti, diz ameliyatı nedeniyle uygun değil.

Lille'in maçta 4-2-3-1 sistemini kullanabileceğini ve ilk yarıya Vito Mannone, Tiago Santos, Leny Yoro, Bafode Diakite, Ismaily, Nabil Bentaleb, Benjamin Andre, Edon Zhegrova, Angel Gomes, H. Arnar Haraldsson ve Jonathan David ile başlayabileceğini düşünüyoruz.


Takım Haberleri: Nice

Francesco Farioli, bazı form sorunları olan bir kadrodan seçim yapmak zorunda. Sofiane Diop, ayak sakatlığı, Alexis Beka Beka ise depresyon nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Nice'in, Marcin Bulka, Antoine Mendy, Jean-Clair Todibo, Dante, Melvin Bard, Morgan Sanson, Y. Ndayishimiye, K. Thuram-Ulien, Mohamed-Ali Cho, Terem Moffi ve Jeremie Boga'dan oluşan 4-3-3 sistemini tercih edeceğini düşünüyoruz.


Maç Tahmini

Nice'in, Lille'in mevcut kadrosuna karşı gol atabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyoruz ancak bu muhtemelen kazanmak için yeterli olmayacaktır. Maçın bitiş düdüğü çaldığında Lille'in 2-1'lik bir galibiyet alacağını tahmin ediyoruz. Umarız bu iyi bir maç olur...


Bu maç için en iyi bahis oranları nelerdir?

Lille’in galibiyetine 1.70, beraberliğe 4.25, Nice’in kazanan olacağına ise 5.10 ile maç sonucu bahsine en yüksek oranlar Tempobet’te sunuluyor.

Buna ek olarak Toplam Gol 2.5 Üst bahsine sunulan 1.75 oran ile tekli ve kombine kuponlarda kazanabilirsiniz.


Maç Tahmini: 2-1




DAHA FAZLA