Liverpool - Wolverhampton

Premier Lig
19 Mayıs, 18:00 TR Saati


Liverpool

Form: GGMBGB

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında Liverpool deplasmanda Aston Villa ile kozlarını paylaşmıştı. Jürgen Klopp'un öğrencileri rakibiyle 3:3'lük skorla berabere kalmıştı.

Bu maçta Liverpool, topa %59 oranında sahip oldu ve tam 14 şut çekerek 7 kez isabetli vuruş kaydetti. Karşılaşmada Liverpool'un golleri 2. dakikada Martinez'in kendi ağlarını havalandırmasından 23'de Gakpo ve 48'de Quansah'ın ayağından geldi. Aston Villa'nın gollerini ise 12. dakikada Tielamans, 85 ve 88. dakikalarda Duran kaydetmişti.

Liverpool önceki 6 karşılaşmasının 5'inde kendi kalesinde tam 10 gol gördüğü istatistiklere yansımış durumda.

Wolverhampton'un rakip Liverpool karşısında son 2 maçta kazanamadığı görünmekte.


Wolverhampton

Form: BMMGMM

Premier League'in 37. hafta mücadelesinde Wolverhampton ile Crystal Palace karşı karşıya gelmişti. Crystal Palace, mücadeleyi 3:1'lik skorla kazanmıştı.

Bu maçta Wolverhampton, %61 oranında topa sahip oldu ve 13 gol girişiminde bulunarak 7 isabetli şut çekti. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Olise, Mateta ve Eze kaydetmişti. Wolverhampton'ın tek golü ise Matheus Cunha'dan gelmişti.

Wolves'un son 6 maçının 6'sında kendi kalesinde gol gördüğü ve toplamda 14 gole izin verdiğini görebilmekteyiz.

Wolverhampton'un son maç istatistikleri

Wolves, rakip Liverpool ile deplasmanda oynadığı son 6 lig maçını kazanamadı.

Son 5 lig maçında deplasmanda galibiyet alamadılar.


Kafa Kafaya

Takımlar arasında oynanmış olan önceki maçlara baktığımızda, Liverpool'un 4 kez kazandığını, Wolves'un 1 galibiyet aldığını ve 1 maçında berabere tamamlandığını görmekteyiz.

Oynanmış olan maçlarda ise toplamda 18 gol kaydedildi. Atılmış olan bu gollerden 11 tanesi Liverpool tarafından ve diğer kalan 7 golün Wolves'un kaydetmiş olduğunu görebilmekteyiz. Maç başına ise 3 gol atıldığı istatistiklere yansımakta.

İki takım arasındaki son karşılaşma İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında oynanmıştı ve Wolverhampton sahasında Liverpool takımı ağırlamıştı. Mücadelede 1:0 geriye düşen Merseyside ekibi karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle 3:1'lik skor ile kazanmıştı. Wolverhampton bu maçta, topa %34 oranında sahip oldu ve 11 şut çekerek 2 kez isabetli vuruş kaydetti. Wolverhampton'ın tek golü 7. dakikada Hwang Hee-chan'dan gelmişti. Liverpool'da ise golleri 55. dakikada Cody Gakpo, 85. dakikada Andrew Robertson ve 90+1. dakikada Harvey Elliott kaydetmişti.

Maçın hakemi ise Michael Oliver olmuştu.


Takım Haberleri: Liverpool

Thiago ve Joel Matip bu maçta forma şansı bulmayacak.

Liverpool'un bu maça Alisson, T. Alexander-Arnold, Jarell Quansah, Virgil Van Dijk, Joe Gomez, Harvey Elliot, Wataru Endo, Alexis Mac Allister, Mohamed Salah, Cody Gakpo ve Luis Díaz ile başlaması ve 4-3-3 diziliş sistemi ile sahada yer alması bekleniyor.


Takım Haberleri: Wolverhampton

Pedro Neto bu maçta kadroda yer almayacak.

Wolverhampton'un bu karşılaşmaya Jose Sa, Nélson Semedo, Max Kilman, Toti Gomes, Matt Doherty, Mario Lemina, Joao Gomes, Rayan Ait Nouri, Boubacar Traoré, Hee-Chan Hwang ve Matheus Cunha ile başlaması ve 3-4-2-1 diziliş sistemini kullanarak mücadele etmesi öngörülüyor.


Maç Tahmini

Liverpool'un bu maçta birden fazla isabetli şut çekerek rakip takımı zorlayacağını ve birden fazla gol atacağını öngörmekteyiz. Wolverhampton'un ise altın değerinde olan kontra atakları iyi değerlendirmesi ve en az 1 gol kaydedeceğini söyleyebiliriz. Maç sonunda ise 3:1'lik bir skor ile kazanan takımın Liverpool olcağını tahmin etmekteyiz.


Bu maç için en iyi bahis oranları nelerdir?

Tempobet'in bu maça özel olarak sunduğu en yüksek oranlara baktığımızda, Liverpool'un kazanması için 1.19 oran, Beraberlik seçeneği için 9.75 ve Wolverhampton'un bu zor mücadeleden galip ayrılması için tam 13.00 oranın sunulduğunu görmekteyiz.


Maç Tahmini: 3-1




DAHA FAZLA