Mainz - Borussia Dortmund

Bundesliga
11 Mayıs, 19:30 TR Saati


Mainz

Form: BGGBBB

Bundesliga 32. hafta maçında Heidenheim, küme düşme hattındaki Mainz 05 ile 1:1 berabere kalmıştı.

Bu maçta Mainz, topa %54 oranında sahip oldu ve tam 10 şut çekerek 4 kez isabetli şut kaydetti. Karşılaşmada Mainz 05, Jonathan Burkardt'ın 37. dakikada attığı golle öne geçti ve ilk yarı 1:0 sona ermişti. Konuk ekip Heidenheim, bu gole 65. dakikada Tim Kleindienst ile cevap vermişti.

Mainz'ın oynamış olduğu son maç içerisinde kendi kalesinde sadece 4 gol izin vermiş olduğu istatistiklere yansımış durumda.

Maç öncesi bilgiler gösteriyor ki Mainz:

  • Mainz rakip, Dortmund karşısında son 2 lig maçını kaybetmedi.
  • Borussia Dortmund ile oynanmış olan son 7 lig maçında kazanamadılar.
  • Mainz, kendi sahasında son 7 lig maçında mağlup olmadı.

Borussia Dortmund

Form: GBMGGG

PSG ile Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında kozlarını paylaşmıştı. Zorlu mücadeleyi 1:0'lık skor ile kazanan Alman ekibi finale adını yazdıran ilk takım olmuştu.

Bu maçta Borussia Dortmund, topa %30 oranında sahip oldu ve 7 şut denemesi yaparak 3 kez isabetli şut vuruşu yaptı. Borussia Dortmund'a galibiyeti getiren golü 50. dakikada Mats Hummels kaydetmişti. PSG takımı ise tam 30 şut çekti ve 5 kez isabetli şut vuruşu yaptı.

Borussia Dortmund'un oynadığı son altı maçta toplamda 20 gol kaydedildi. Bu istatistiklere bağlı olarak maç başına ortalama 3.30 gol sayısına ulaşıldı. Atılmış olan gollerden 8 tanesi rakip takımlar tarafından atıldı.

Borussia Dortmund'un son maç istatistikleri:

  • Borussia Dortmund'un rakip, Mainz karşısında deplasmanda son 8 maçtır mağlup olmadığı görünmekte.

Kafa Kafaya

İki takım arasında oynanmış olan son maçlara baktığımızda, Borussia Dortmund'un %67 oranında bu karşılaşmalarda galip geldiğini görebilmekteyiz.

Oynanmış olan maçlarda ise toplamda 18 gol atıldı. Atılan gollerden 6'sı Mainz takımı tarafından ve diğer 12 golün Dortmund takım tarafından kaydedilmiş olduğu istatistiklere yansımakta. İstatistiklere bağlı olarak ise maç başına en az 3 gol atıldı.

Bundesliga 16. hafta mücadelesinde Borussia Dortmund sahasında ağırladığı Mainz ile 1-1 berabere kaldı.

Takımlar arasındaki son maçta ise Borussia Dortmund sahasında ağırladığı Mainz ile 1:1'lik bir skor ile berabere kalmıştı. Bu maçta Borussia Dortmund, %65 oranında topa sahip oldu ve 22 şut çekerek 7 kez isabetli vuruş kaydetti. Mücadelenin 29. dakikasında ev sahibi Dortmund, Julian Brandt ile öne geçse de 43. dakikada Mainz, Sepp van den Berg ile skora 1:1'lik eşitliği getirmişti.

Karşılaşmanın hakemi ise Marco Fritz olmuştu.


Takım Haberleri: Mainz

Karim Onisiwo, ve Stefan Bell, Phillipp Mwene bu maçta forma şansı bulmayacak.

Mainz bu maça Dominik Kohr, Sepp van den Berg, Andreas Hanche-Olsen, Anthony Caci, Leandro Barreiro, Tom Krauß, Silvan Widmer, Jae-Sung Lee, Jonathan Burkardt ve Ludovic Ajorque ile başlaması ve 3-4-2-1 diziliş sistemini kullanması öngörülüyor.


Takım Haberleri: Borussia Dortmund

Julien Duranville, Abdoulaye Kamara, Ramy Bensebaini bu maçta kadroda yer almayacak.

Borussia Dortmund'un karşılaşmaya Gregor Kobel, Marius Wolf, Niklas Süle, Mateu Morey, A. Papadopoulos, Felix Nmecha, Kjell Wätjen, Jamie Bynoe-Gittens, Marco Reus, Donyell Malen ve Youssoufa Moukoko ile başlaması ve 4-2-3-1 diziliş sistemini kullanarak mücadele etmesi bekleniyor.


Tahmin

Oynanacak olan maçta iki takımında ön alanda baskı yaparak birden fazla gol bulacağını öngörmekteyiz. Maç sonunda ise 2:2'lik skor ile karşılaşmanın berabere tamamlanacağını tahmin etmekteyiz.


Bu Maç İçin En Yüksek Oranlar

Tempobet'in bu özel maça sunduğu en yüksek oranlara baktığımızda, Mainz'ın kazanması için 2.33 oran, Beraberlik seçeneği için 4.00 oran ve Borussia Dortmund'un kazanan taraf olması için tam 2.93 oranın sunulduğunu görebilmekteyiz.



DAHA FAZLA