Polonya - Avusturya

UEFA EURO 2024, GRUP D
21 Haziran, 19:00 TR Saati


Polonya

Form: GGBGGM

Polonya, Hollanda ile grubun ilk maçında karşı karşıya geldi. 16. dakikada Adam Buksa'nın golüyle 1-0 öne geçen Polonya, üstünlüğünü koruyamadı. 29. dakikada Gakpo ile beraberliği yakalayan Hollanda, 83'te Beşiktaş'ın eski yıldızı Wout Weghorst'un golüyle 2:1'lik skor ile kazanmayı başarmıştı.

Bu maçta Polonya, topa tam %34 oranında sahip oldu ve tam 12 şut çekerek 7 kez isabetli şut kaydetti. Polonya adına golü atan oyuncu Adam Buksa (16') olmuştu. Hollanda'nın golleri ise Cody Gakpo (29') ve Wout Weghorst'tan (83') gelmişti.

Polonya, son 6 maç içerisinde 13 kez gol attı ve kendi kalesinde sadece 5 gol gördü.


Avusturya

Form: GGGGBM

D Grubu ilk maçında Avusturya ile Fransa karşı karşıya geldi. Düsseldorf Arena'da oynanan karşılaşmayı Fransa 1-0 kazanarak, EURO 2024'e galibiyetle başladı.

Bu maçta Avusturya, topa %52 oranında sahip oldu ve 6 şut denemesi yaparak 3 kez isabetli şut kaydetti. Karşılaşmanın tek golünü, 38. dakikada Maximilian Wöber kendi kalesine atmıştı. Fransa takımı ise bu maçta tam 14 şut çekti ve 3 kez isabetli şut vuruşu yaptı.

Avusturya, son altı maçlarında toplam 15 gol attı. Ayrıca bu maçların hiçbirinde gol atmayı başaramamanın üzüntüsünü yaşamadılar. Bu süre zarfında kalesinde ise 3 gol gördüler.


Kafa Kafaya

Takımlar arasında oynanmış olan son maç Euro eleme maçları kapsamında oynanmıştı ve 0:0'lık skor ile berabere tamamlanmıştı.

Maçın hakemi ise Viktor Kassai olmuştu.


Maç Tahmini

Polonya'nın zorlu Avusturya karşısında en az 1 gol atacağını ve kendi kalesini gole kapatacağını söyleyebiliriz. Maç sonunda ise kazanan tarafın 0:1'lik skor ile Polonya'nın olacağını tahmin etmekteyiz.


Bu maç için en iyi bahis oranları nelerdir?

Tempobet'in bu maça özel olarak sunduğu en yüksek oranlara baktığımızda, Polonya'nın kazanması için 3.80 oran, Beraberlik seçeneği için 3.65 oran ve Avusturya'nın galip gelmesi için tam 2.07 oranın sunulduğunu görmekteyiz.

Ayrıca EURO 2024’e özel olarak sunulan “%10 Bedava Kazanç” promosyonundan da faydalanmayı unutmayın.


Maç Tahmini: 0-1




DAHA FAZLA