Romanya - Hollanda

UEFA Euro 2024
02 Temmuz, 19:00 TR Saati

Hollanda, Romanya ile salı günü Euro 2024 karşılaşması için sahaya çıkacak.

Romanya - Hollanda maçı için tahminleri, istatistikleri ve oranları aşağıda bulabilirsiniz.


Romanya

Form: MBBGMB

Romanya en son Slovakya ile 1-1 berabere kaldı. Şimdi beraberliğin ardından yeniden sahada olacak.

O maçta Romanya %42 topa sahip oldu ve 5'i isabetli olmak üzere 9 şut çekti. Romanya için skor tablosundaki tek oyuncu Răzvan Marin (37 ') idi. Slovakya, 4'ü hedefe isabet eden 13 gol girişiminde bulundu. Ondrej Duda (24 ') Slovakya adına gol atan isimdi.

Edward Iordănescu'nun Romanya'sı önceki 6 maçında toplam 6 kez fileleri havalandırdı. Bu maçlarda yedikleri gollerin sayısı ise 6'ydı.


Hollanda

Form: MGGGBM

Euro 2024 müsabakasında Avusturya'ya karşı oynadıkları son maçta kaybettikleri için, Hollanda ve taraftarları bu maçta daha iyi bir sonuç almayı umacaklar.

O maçta Hollanda %53 topa sahip oldu ve 2'si isabetli olmak üzere 11 gol girişiminde bulundu. Hollanda için golcüler Donyell Malen (6' Kendi kalesine gol), Cody Gakpo (47 ') ve Memphis Depay (75') idi. Avusturya kaleye 9, 5 isabetli şut çekti. Romano Schmid (59 ') ve Marcel Sabitzer (80') Avusturya için gol attı.

Hollanda'nın yer aldığı önceki 6 maçın toplam 5'inde en az üç gol atıldı. Bu süre zarfında maç başına ortalama gol sayısı 3.17 olurken, Hollanda için ortalama gol sayısı ise 2.17'ydi.


Kafa Kafaya

24/03/2007 tarihine kadar uzanan geçmiş kafa kafaya karşılaşmalarına baktığımızda Romanya'nın bunlardan 1'ini, Hollanda'nın ise 4'ünü kazandığını ve beraberlik sayısının 1 olduğunu görüyoruz.

Bu karşılaşmalarda aralarında 2'si Tricolorii ve 13'ü Oranje tarafından olmak üzere toplam 15 gol atıldı. Bu da maç başına ortalama gol sayısını 2.5'e eşit veriyor.


Takım Haberleri: Romanya

Bize göre Tricolorii bu oyun için 4-3-3 dizilişini tercih edecek. Ayrıca; Florin Nita, Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Andrei Burca, Deian Sorescu, Marius Marin, Razvan Marin, Nicolae Stanciu, Dennis Man, Valentin Mihaila ve Denis Dragus ile sahaya çıkacak gibi görünüyor.


Takım Haberleri: Hollanda

Hollanda’nın; Bart Verbruggen, Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk, Nathan Ake, Tijjani Reijnders, Jerdy Schouten, Xavi Simons, Jeremie Frimpong, Memphis Depay ve Cody Gakpo'dan oluşan 4-3-3 dizilişini kullanacağını düşünüyoruz.


Maç Tahmini

Hollanda'nın gol atmakta zorlanabilecek Romanya ile oynadıklarında, muhtemelen birden fazla gol şansı yaratacağı yönünde.


Bu maç için en iyi bahis oranları nelerdir?

Romanya 7.50, Beraberlik 4.55 ve Hollanda 1.50 oranıyla seçilmeyi bekliyor.



DAHA FAZLA