Romanya - Ukrayna

UEFA EURO 2024, GRUP E
17 Haziran, 16:00 TR Saati


Romanya

Form: GGBMBB

Romanya, Uluslararası dostluk maçında son olarak Lihtenştayn ile 0:0'lık bir skor ile berebere kalmıştı.

Romanya, takımı daha önceki son 6 karşılaşmasında toplamda 6 kez fileleri havalandırdı ve kendi kalesinde sadece 5 gole izin verdi.


Ukrayna

Form: BGGBMG

Ukrayna, son olarak hazırlık maçında Moldova ile karşılaşmıştı ve 0:4'lük skor ile rakibini devirmişti.

Ukrayna'nın gollerini Roman Yaremchuk (2'), Viktor Tsyhankov (43'), Artem Dovbyk (49') ve Heorhii Sudakov (54') kaydetmişti.

Ukrayna'nın son 6 maç içerisinde rakip filelere tam 9 gol gönderdiğini ve bu süre zarfında kendi kalesinde sadece 5 gol gördüğünü istatistiksel olarak görebilmekteyiz.


Takım Haberleri: Romanya

Romanya'nın maça Horatiu Moldovan, Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Adrian Rus, Nicusor Bancu, Razvan Marin, Marius Marin, Dennis Man, Nicolae Stanciu, Florinel Coman ve George Puscas ile karşılaşmaya başlaması ve 4-2-3-1 diziliş sistemi ile sahada yer alması bekleniyor.


Takım Haberleri: Ukrayna

Ukrayna'nın bu maça Andriy Lunin, Yukhym Konoplia, Illia Zabarnyi, Mykola Matviyenko, Oleksandr Zinchenko, Ruslan Malinovsky, Volodymyr Brazhko, Viktor Tsigankov, Georgiy Sudakov, Mykhaylo Mudryk ve Artem Dovbyk ile sahada yer alması ve 4-2-3-1 diziliş sistemi ile mücadele etmesi öngörülüyor.


Maç Tahmini

Romanya'nın bu maça düşük bir tempo ile başlaması ve kontra ataklar ile gol fırsatları kovalaması bekleniyor. Ukrayna'nın ise her fırsatı kullanması ve rakip ağlara en az 1 gol atması bekleniyor. Maç sonunda ise Ukrayna'nın fazla zorlanmadan 0:1'lik bir skor ile kazanan taraf olacağını tahmin ediyoruz.


Bu maç için en iyi bahis oranları nelerdir?

Tempobet'in bu maça özel olarak sunduğu en yüksek oranlara baktığımızda, Romanya'nın kazanması için 4.15 oran, beraberlik seçeneği için 3.50 oran ve Ukrayna'nın galip gelmesi için tam 2.05 oranın sunulduğunu görmekteyiz.


Maç Tahmini: 0-1




DAHA FAZLA