Tottenham Hotspur - Manchester City

Premier Lig
14 Mayıs, 22:00 TR Saati


Tottenham Hotspur

Form: GMMMMG

Premier Lig'in 37. haftasında Tottenham ile Burnley karşılaşmıştı. Tottenham zorlu mücadeleyi 2:1'lik bir skor ile kazanmıştı.

Bu maçta Tottenham Hotspur, %63 oranında topa sahip oldu ve tam 21 gol girişiminde bulunarak 9 kez isabetli şut kaydetti. Tottenham'a galibiyeti getiren golleri Pedro Porro ve van de Ven atmıştı. Burnley'in tek golü Bruun Larsen'den gelmişti. Burnley takımı ise bu maçta toplam 7 şut denemesi yaptı ve 3 kez isabetli şut atmış oldu.

Tottenham Hotspur'un oynamış olduğu son 6 maç içerisinde toplamda 23 gol atıldığını görmekteyiz. Atılmış olan bu gollerden 8 tanesi Tottenham takımı tarafından kaydedildi ve maç başına ortalama 3.83 gol sayısına ulaşıldı.

Tottenham Hotspur'un son maç istatistikleri

  • Tottenham Hotspur'un son 2 lig maçında Manchester City'e karşı mağlup olmadığını görmekteyiz.

  • Manchester City

    Form: BGGGGG

    Premier Lig'ni 36. hafta karşılaşmasında Fulham sahasında Manchester City'i ağırlamıştı. Mücadele konuk takımın 4:0'lık skor üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

    Bu maçta Manchester City, %65 oranında topa sahip oldu ve tam 16 ş ut çekerek 9 kez isabetli şut kaydetti. Man City'e galibiyeti getiren golleri ise Josko Gvardiol, Phil Foden ve Julian Alvarez atmıştı. Fulham bu maçta sadece 1 şut çekti ve 1 isabetli şut vuruşu yapmıştı.

    Manchester City'nin önceki maç istatistikleri

  • Manchester City son oynamış olduğu 4 deplasman maçında Tottenham Hotspur karşı kazanamadığı görünmekte.
  • Manchester City'nin oynamış olduğu son 10 deplasman karşılaşmasında mağlup olmadığını görebilmekteyiz.

  • Kafa Kafaya

    Takımlar arasında oynanmış olan maçlara baktığımızda, Tottenham Hotspur'un 3 kez kazandığını, Manchester City'nin 2 galibiyeti olduğunu ve 1 maçında da berabere tamamlandığını görebilmekteyiz.

    Oynanmış olan maçlarda ise toplamda 20 gol kaydedildi. Atılmış olan gollerden 10'u Tottenham Hotspur ve diğer 10 golün de Man City tarafından atıldığı istatistiklere yansımış durumda. Bu istatistiklere bağlı olarak ise maç başına 3.33 gol sayısına ulaşıldı.


    Takım Haberleri: Tottenham Hotspur

    Destiny Udogie, Timo Werner, Ben Davies, Ryan Sessegnon, Manor Solomon ve Fraser Forster bu maçta forma şansı bulmayacak.


    Takım Haberleri: Manchester City

    Manchester City'nin herhangi bir sakatlık sorunu olmadan tam kadro ile maça çıkması bekleniyor.


    Maç Tahmini

    Manchester City'nin rakip kaleye birden fazla şut denemesi yaparak baskı kuracağını ve birden fazla gol atacağını öngörmekteyiz. Tottenham Hotspur'un ise kontra ataklar yaparak en az 1 gol fırsatı yakalayacağını ve bu fırsatı değerlendirerek gol atacağını tahmin etmekteyiz. Maç sonunda ise Manchester City 1:3'lük skor ile kolay bir galibiyet alacağınız söyleyebiliriz.


    Bu Maç İçin En Yüksek Oranlar Nelerdir?

    Tempobet'in bu özel maça sunduğu en yüksek oranlara baktığımızda, Tottenham Hotspur'un kazanması için 6.30 oran, Beraberlik seçeneği için 5.50 oran ve Manchester City'nin galip gelmesi için tam 1.47 oranın sunulduğunu görmekteyiz.

    Maç Tahmini: 1-3



    DAHA FAZLA